29 / 03 / 2024

Parima Merter satılık

Parima Merter satılık

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Parima Merter satılık!

Parima Merter satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Merter Parima iletişim!

Merter Parima iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslimlerin başlayacağı Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Parima Merter iletişim!

Parima Merter iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslim edilecek olan Parima projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor.

Parima Merter fiyat!

Parima Merter fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı imzası taşıyan Merter Parima projesinde 8 ve 18 kişilik olmak üzere 2 adet toplantı odası bulunuyor.

Tarifi en kolay ofis binası: Parima!

" Tarifi en kolay ofis binası: Parima " sloganıyla tanıtılan Merter Parima projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Merter Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Fer Yapı Parima Merter ofis fiyatları!

Fer Yapı Parima Merter ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje 16 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Parima Merter teslim tarihi!

Toplam 223 bağımsız üniteden meydana gelen proje Atatürk Havalimanı' na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Parima Merter teslim tarihi bu sene Eylül ayında yapılması planlandı.

Parima Merter güncel fiyat listesi!

Satış süreci devam eden projede İstanbul Güngören' e bağlı Merter'de yükseliyor. Parima Merter güncel fiyat listesi kapsamında proje 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fer Yapı Parima'da 50 aya 0 faiz!

Fer Yapı tarafından İstanbul Merter'de inşa edilen Parima'da yeni bir kampanya başladı. Projeden ofis alanlar yüzde 25 peşin, yüzde 25 teslimde, kalan bakiyeyi ise vade farkı olmaksızın 50 aya varan taksitle ödeyebiliyor.

Parima Merter ödeme planı!

Parima Merter ödeme planına göre banka kredili ve peşin alımlarda 2,38 TL'lik kur sağlanıyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Güngören'e bağlı Merter'de yükseliyor.

Parima Merter'de ödeme avantajı için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Parima Merter projesinde toplam 224 adet bağımsız birim yer alıyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin alanları 45 metrekareden başlıyor. Parima Merter'de ödeme avantajı için son 5 gün kaldı.

Fer Yapı Parima Merter kampanyası!

Toplam 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Parima Merter Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. İşte Fer Yapı Parima Merter kampanyası...

Parima Merter'de 162 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

16 kattan meydana gelen projede yer alan ofislerin alanları 45 metrekareden başlayıp 970 metrekareye kadar yükseliyor. Parima Merter'de fiyatlar 162 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Real Merter Rezidans Güngören satılık!

Real Merter Rezidans Güngören satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlayarak değişiyor. Real Merter Rezidans Güngören'de daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Real Merter satılık daire fiyatları!

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Güngören Real Merter satılık daire!

Toplam 248 adet daireden meydana gelen proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Güngören Real Merter satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Güngören Real Merter satılık!

Güngören Real Merter satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek.

Merter Parima satılık ofis!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

Fer Yapı Parima Merter satış ofisi!

50 ay taksit imkanı sunulan proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de yükseliyor. Fer Yapı Parima Merter satış ofisi telefon numarası (0212) 482 20 20 olarak belirlendi.

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Parima Merter satılık!

Parima Merter satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Fer Yapı Parima Merter satılık ofis!

Merter'de E5 üzerinde yükselen proje bağımsız ünite büyüklükleri 45 metrekareden başlıyor. Proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fer Yapı Parima Merter satılık ofis sayısı 223 bağımsız üniteden meydana geliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Parima Merter satılık Haberi

Parima Merter satılık

'iTower', 'İstWest','Mai Residence' ve 'Premier Kampüs Ofis' projelerinin sahibi FerYapı, bu kez de ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında Parima'dan; peşinatsız, 4 yıl vadeyle ve 4,850 TL'den başlayan taksitlerle ofis sahibi olmak mümkün.