26 / 04 / 2024

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.



Paris Hilton belgeseli “This is Paris”, 14 Eylül tarihinde ünlü yıldızın YouTube kanalında yayınlanacak. Hürriyet'ten Barbaros Tapan'ın haberine göre; belgesel için Emmy ödüllü yönetmen Alexandra Dean ve ekibi, 1 yıl boyunca Paris Hilton’u gittiği her yerde izledi ve en özel anlarını kaydetti. Paris, yapım için hayatıyla ilgili çok özel sırları paylaştı. 

1- Biyografik belgeseller genelde daha geç yaşlarda yapılır. Siz ise henüz 30’lu yaşlardasınız. Neden şimdi çekildi bu belgesel?

- Bir değil, birkaç hayat yaşadığımı hissediyorum. Tüm hayatımı tek bir filme sığdıramadık bile. Hepsini sığdırmak için 10 film yapmalıydık. Yıllardır yapım şirketleri ekibimi arayıp fikirlerini paylaşıyor. Cevabım her seferinde “hayır” oluyordu. IPC bu fikirle gelince cevabım yine “hayır” oldu. Sonra yüz yüze görüşmek istediler. Gittim. Vizyonlarını, hakkımda düşündüklerini dinledim. Eve geldim, söylediklerini düşündüm. Yaptıkları projelerin tamamını izledim. İzlediklerimden etkilendim ve “Evet, yapalım” dedim.

2- Televizyonla aranız nasıl?
- İzlerim.

3- Neleri izliyorsunuz?
- “Westworld”. Takıntılıyım o diziye. Bilimkurgu seyretmeyi seviyorum. “Black Mirror” da sevdiğim dizilerden. “American Horror Story”... Dün gece de “Schitt’s Creek”i izlemeye başladım. Çok eğlenceli bir dizi.

4- Şu an nereden bağlanıyorsunuz bu arada?
- BelAir’den, annemle babamın evinden. Kendi evim 16 aydır tadilatta. Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim. 2 gün içinde kendi evime taşınıyorum.


Geri Dön