20 / 04 / 2024

Paris Hilton İstanbulu Les Ottomansdan izliyor!

Paris Hilton İstanbulu Les Ottomansdan izliyor!

Kendi adını taşıyan ayakkabı koleksiyonunun tanıtımı için İstanbula gelen Paris Hilton, 3 yıl önce kaldığı Les Ottomans Oteli tercih etti. Hilton, ilk gününü otelde geçirdi



Skandallar Kraliçesi olarak bilinen Hilton ailesinin varisi Paris Hilton, kendi adını taşıyan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak için önceki akşam İstanbula geldi.

İlk kez 2008 yılında özel bir televizyon kanalının güzellik yarışmasında jüri üyeliği yapmak için Türkiyeye gelen ve Les Ottomans Otelde kalan Paris Hilton, yine aynı oteli tercih etti.

Hiltonun gelişi ile birlikte havalimanında izdiham yaşandı. Yolculuğunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Paris Hilton, ikinci kez İstanbula geldiği için heyecanlı olduğunu ifade ederek, Ayakkabı tanıtımını gerçekleştirmek üzere Türkiyeye geldim. Umarım benim için iyi bir iş gezisi olur. Özellikle Türkleri çok seviyorum. Boğaz turunu ve eğlence kulüplerini de çok özledim dedi. Hilton, geldiği ilk günü de kaldığı Les Ottomans Otelde geçirdi. Bugün sabah bir basın toplantısı düzenleyecek olan Hilton, akşam da İstinyeParktaki Divarese mağazasında kendi adını taşıyan ayakkabının tanıtımını gerçekleştirecek. Ertesi gün ise Hiltonun Kapalıçarşıyı gezerek mücevher alışverişi yapacağı öğrenildi.

Star


Geri Dön