26 / 04 / 2024

Paris Hilton kendi otel zincirini kuracak

Paris Hilton kendi otel zincirini kuracak

Eğlence dünyasının 'parti kızı' Paris Hilton, perakendeden sonra emlak sektörüne de giriyor



Hilton kendi ismini kullanarak otel zinciri kurmaya hazırlanıyor

Otel ve emlak sektöründe faaliyet gösteren Hilton grubunun 29 yaşındaki vârisi Paris Hilton kendi adıyla otel zinciri kurmaya karar verdi. Hilton bu kararı hayata geçirirse ailesinin otellerine rakip olacak. Reality show yıldızı, tasarımcı, ünlü sponsorluğu gibi eğlence sektörünün farklı alanlarında çalıştığını ve artık kendi işini yapmak istediğini söyleyen Hilton, "Bugüne kadar yapabileceğimin en iyisini yaptım ama bundan sonra benim de uzun zamandır ilgi alanım olan emlak tarafında daha büyük montanlı ve kapsamlı işler yapmak istiyorum" dedi.

EMLAK, YÜKSELEN SEKTÖR
"Bugüne kadar yapmak istediğim her şeyi yaptım bundan sonra da emlak yapmak istiyorum ve kendi otellerimi açacağım. Emlak sektörü hızla yükseliyor ve kendi otellerimi açmak için en doğru zaman" diyen Hilton'un bu hedefi için şu an en büyük sorun büyükbabası Conrad Hilton'un Paris Hilton'un otellerinde 'Hilton' ismini kullanmasına izin verip vermeyeceği. Bugüne kadar parti kızı olarak bilinen Paris Hilton'un işkadını kimliğiyle bundan sonra ortalarda görüneceği konuşuluyor.

Mağazaları da var
EĞLENCE dünyası dışında dünyanın farklı ülkelerinde tasarladığı ürünleri 'Paris Hilton' ismiyle mağazalaştıran ünlü varis, dünyanın farklı yerlerinde franchise da vermişti. En son İstanbul Vialife'ta da mağazası açılan Paris Hilton, bu kez de emlakta şansını deneyecek.
Sabah


Geri Dön