26 / 04 / 2024

Park Afyon AVM açıldı!

Park Afyon AVM açıldı!

Afyonkarahisar'da Park Afyon Alışveriş Merkezi'nin (AVM) açılışı yapıldı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün ise AVM'nin öncelikle tüm yatırımcılara ve esnaf çalışanlara hayırlı olmasını diledi.





Terör olaylarından dolayı kutlamalar yapılmadan açılışı gerçekleştirilen Park Afyon AVM'yi, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ile davetliler gezerek, incelemelerde bulundu.


Vali Güner, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'da böyle bir yatırımın yapılmasının çok önemli olduğunu belirtti.


Emeği geçen herkese teşekkür eden Güner, "Afyonkarahisar, böyle yatırımlar ile inşallah her geçen gün ilerleyecektir. Bu yapılan yatırımlar da bunun göstergesidir. Yapılan AVM,  Afyonkarahisarın prestiji haline gelecek. 120 iş adamının beraber böyle işe kalkışmaları, birlik ve beraberliğin göstergesidir. Kendilerini kutluyorum" dedi.


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün ise AVM'nin öncelikle tüm yatırımcılara ve esnaf çalışanlara hayırlı olmasını diledi.


Afyonkarahisar için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Ürün, "Afyonlu iş adamları bunu hayal ettiler ve hayata geçirdiler. Büyük bir organizasyon yaptılar. Biraz önce mütevazi bir şekilde açılışını yaptık. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Belediye Başkanı Çoban ise kent için çok önemli bir müesseseyi açtıklarını ifade ederek, "Şehirler için okullar, parklar ve her türlü sosyal donatılar ne kadar önemiyse AVM'ler de o kadar önemli hale geldi. Bu tür yatırımlar, şehre katkı sağlıyor. Özellikle öğrenciler, bu tür kapalı ortamlarda hoşça vakit geçiriyor. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Afyon Hisar


Geri Dön