24 / 04 / 2024

Park İnşaat instagram yarışması başlattı!

Park İnşaat instagram yarışması başlattı!

2014 yılında ilki düzenlenen yarışma; fotoğraf sanatına gönül veren Park İnşaat dostlarını da bir araya getirme hedefi ile ilerlemeye devam ediyor. Yarışma için ticari bir koşul ve yaş sınırlaması aranmamaktadır.



Park Inşaat'm geleneksel hale getirdiği yarışmaya katılım için sadece Park Inşaat'ın Instagram hesabını (@ parkinsaat) takip etmeleri ve instagram hesaplarından paylaştıkları fotoğraflara #bencegaziantep ile @parkinsaat etiketlerini eklemeleri gerekmektedir. Bunun dışında başka ticari bir koşul ve yaş sınırlaması aranmamaktadır. Yarışmaya birden fazla fotoğraf ile başvurabilecek yarışmacılar için son gün 18 Aralık Perşembe, Park İnşaat jürisinin seçeceği ilk 100 fotoğraf www.bencegaziantep. com üzerinden halkın oylamasına sunulacak ,24 Aralık tarihinde değerlendirme sonuçları açıklandıktan sonra birbirinden değerli hediyeler sahiplerini bulacak. 


Amatör ya da profesyonel olarak fotoğraf sanatına gönül veren tüm katılımcılar Gaziantep ve Park İnşaat temalı fotoğrafları kendi objektiflerinden anlam yükleyerek katılımlarını devam ettiriyor.

Denge Gazetesi


Geri Dön