25 / 04 / 2024

Park Mavera Kayabaşı fiyat!

Park Mavera Kayabaşı fiyat!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera

Park Mavera projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor. Projede 10 bin TL peşinat ödemesiyle daire sahibi olmak mümkün. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Park Mavera Kayabaşı fiyat bilgileri...



Park Mavera Kayabaşı fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor ancak önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Satışların devam ettiği projede daireler ve ticari birimler yer alıyor.

 

Yüzme havuzu, spor alanları, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, yürüyüş yollarına yer verilen  Park Mavera  projesinde teslimler 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.


Park Mavera Kayabaşı projesi, Başakşehir Yeni Merkez'de inşa ediliyor. Projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Banka kredisi ile ya da tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 indirim yapılan Park Mavera Kayabaşı'nda 10 bin TL peşinat ödendiğinde, yüzde 30'u 3 eşit taksitle ödeniyor ve kalan bedel banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Park Mavera Kayabaşı fiyat

Park Mavera projesinde fiyatları metrekare bazında 2 bin 600 TL'den başlıyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 61 71.


Park Mavera iletişim 

Tel: 444 61 71

Web: http://www.parkmavera.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön