19 / 04 / 2024

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Mavera projesinde 977 Ada 1 Parseldeki Tüm Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Park Mavera kısmi kesin kabulü hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Park Mavera projesinde 977 Ada 1 Parseldeki Tüm Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı 4 Nisan 2019 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Park Mavera), 977 Ada 1 Parseldeki Tüm Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapılmış olup Kısmi Kesin Kabul Tutanağı 04.04.2019 tarihinde onaylanmıştır.

 


Geri Dön