20 / 04 / 2024

Park Mozaik Ankara'da yükseliyor!

 Park Mozaik Ankara'da yükseliyor!

Türkiye'de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması TEPE İnşaat ve MESA Mesken renkli ve konforlu yaşamı bir arada sunmak üzere güçlerini birleştirdi.



Türkiye'de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması TEPE İnşaat ve MESA Mesken renkli ve konforlu yaşamı bir arada sunmak üzere güçlerini birleştirdi. Proje benzersiz peyzajı, tasarımı, modern ve keyifli yaşam alanları ile Başkent'e değer katıyor. 


Tüm projelerinde insanı ve yaşam kalitesini önceliklerinin ilk sırasına koyan TEPE İnşaat Sanayi A.Ş. ve MESA Mesken Sanayi A.Ş. şimdi de yeşil alanı ve j yaşam kalitesini esas alan tasarımıyla Ankara'nın en renkli projesi Park MOZAİK'i Başkent'e armağan ediyor. Toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi 1 üzerine inşa edilen Başkentin en renkli projesi Park MOZAİK'te, üç kule ve on yatay blokta yer alan toplam 885 daire bulunuyor. 


PARK MOZAİK'te, yaşama dahil edilen doğa dokusunun sıra yanı sıra 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis yer alıyor. Kule bloğun altında  sadece site sakinlerinin kullanımına sunulan özel fitness salonu, yaz aylarında j açık havada güneşlenme imkanı da veren kapalı yüzme havuzu, çocuk havu- m zu ve sauna ile Park MOZAİK, gerek hafta içi gerekse hafta sonlarında, ailece vakit geçirebilmek için en eğlenceli ve sağlıklı olanaklar sunuyor. "


Akşam  Ankara  İnşaat 


Geri Dön