26 / 04 / 2024

Park On Yedi Evler projesine şehir dışından ilgi!

Park On Yedi Evler projesine şehir dışından ilgi!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından ESS Yapı ve Güncel İnşaat'ın, Çanakkale'nin yeni yerleşim merkezi Kepez'de inşa ettiği Park On Yedi Evleri şehir dışından yatırımcıların da ilgi odağı oldu



İnşaat sektöründe 1993'ten bu yana faaliyet gösteren ESS Yapı ve Güncel İnşaat, Park On Yedi markasıyla Çanakkale'ye yeni bir vizyon kazandırdı. Firma ilk olarak İstanbul Başakşehir'de 150 villalık lüks konut projesi, sonrasında ise Çanakkale'de 84 konutluk Sarıçay Evleri ile 56 konutluk yazlık site projesini hayata geçirdi. 2013'te Çanakkale'nin yeni yerleşim merkezi olan Kepez'de 43 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan ve 144 daireden oluşan Park On Yedi Evleri'nin birinci etabının inşaatına başlandı. 2015'te yaşamın başladığı Park On Yedi Evleri 144 daireden yüzde 80'i teslim edildi. Toplamda 3 etap ve 519 konuttan oluşan Park On Yedi Evleri'nin 340 konuttan oluşan ikinci etabın yapımı devam ediyor.


'KONUMU AVANTAJLI' 

Özellikle kentin yeni yaşam merkezi olan Kepez'de Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Kampusu ve yeni yapılan üniversite hastanesi ile Çanakkale Devlet Hastanesi bölgeyi cazip kılıyor. Park On Yedi'nin Kepez Bölgesi'nin öncü projesi olduğunun altını çizen ESS Yapı ve Güncel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kuzu, "Çanakkale'nin yeni merkezi artık Kepez olacak. Park On Yedi Projesi'nin birinci etabında yaşam başladı. İkinci etabın yapımına devam ediliyor. Planlamamıza göre 2017 yılının sonuna doğru ikinci etap sahiplerine teslim edilecek. Üçüncü etap ise konsept olarak biraz farklı olacak ticaret ve konutu bir arada sunacağız. Onu da 2017 sonunda teslim etmeyi hedefliyoruz" dedi. Kuzu "Satışlarımızdan son derece memnunuz. Özellikle birinci etabın satışları sırasında yatırımcılar genellikle şehir dışından oldu. Projeye şehir dışından gelen talebi gören Çanakkaleliler de sonrasında yoğun ilgi gösterdi" diye konuştu. Kuzu, "Her şeyden önce projemizin yükseldiği nokta doğa ile iç içe tertemiz bir havaya sahip. Özellikle yeni yapılan hastanelere yakın olması son derece bölgeyi avantajlı kılıyor. Çok sağlam bir zemin üzerine kurulu, tatil köyü formatında bir proje oldu" dedi.



Sabah Güney



Geri Dön