26 / 04 / 2024

Parktepe Evleri'nin Annemle Hayalim yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri'nin Annemle Hayalim yarışması sonuçlandı!

ANKARA'nIN yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe'nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri'nin düzenlediği "Annemle Hayalim" yarışması sonuçlandı..



ANKARA'nIN yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe'nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri'nin düzenlediği "Annemle Hayalim" yarışması sonuçlandı. Geniş ve konforlu konutlarıyla hayallerdeki evlere imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ ortaklığıyla kurulan Şahika Grup Yapı tarafından inşa edilen Parktepe Evleri'nin, çocukların anneleri ile hayalini gerçekleştirmek için düzenlediği yarışma büyük ilgi gördü. 

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda kişinin anneleriyle gerçekleştirmek istedikleri hayallerini, Parktepe Evleri'nin internet sitesindeki "hayal formu" ile kendilerine ulaştırdıklarını ifade ederek, "'Gelin bu Anneler Günü'nde annenize hayal edin' sloganıyla başlattığımız projemiz büyük ilgi gördü. Ülke çapında katılım ile gelen hayaller arasında hem duygusal hem de eğlenceli olanlar vardı. Jüri seçim yaparken oldukça zorlandı. Biz de bir kişinin hayalini gerçekleştirmek yerine 3 kişinin annesiyle hayaline ulaşabilmesini sağlamaya karar verdik" dedi. 


aNADOLU


Geri Dön