23 / 04 / 2024

Pashacity'de tapunuz hemen hazır!

Pashacity'de tapunuz hemen hazır!

Sistem İnşaat, Gaziosmanpaşa’da yaptığı Pashacity projesi ile yatırım önceliğim,ulaşım kolaylığını ve konforu bir arada sunuyor.



Gerçekleştirdiği projelerde yüksek kalitede üretim yaparak, modem ve estetik yaşam alanları ile bulunduğu şehirlere değer katan Sistem İnşaat, Gaziosmanpaşa’da yaptığı Pashacity projesi ile yatırım önceliğim,ulaşım kolaylığını ve konforu bir arada sunuyor.


Şehrin dinamik noktalarında proje üretmenin hem yatırımcıya hem iş yapana kazanç sağladığım vurgulayan Sistem İnşaat Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Nuri Yakut, Pashacity projesinde bir araya geldikleri müşterilerinin İstanbul’un kalbine yatırım yaptıklarını belirtti.


Projenin detayları ile bilgi veren Süleyman Nuri Yakut, İstanbul’un merkezinde, her ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz, ticaretin, konforun, eğlencenin ve modem kent yaşamının ayrıcalıklarıyla rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir noktada inşaat yapıyoruz. 13.000 metrekarelik inşaat alanında kurulu 42 konut ve 14 mağazadan oluşan Projemizde çarşı, kafeterya, dinlenme alanları, kapalı otopark ile sosyal yaşamı en kaliteli şekilde yaşayabilecekler.” dedi İstanbul’un en büyük sorunun trafik olduğuna vurgu yapan Yakut “Çok güzel bir siteye, çok güzel bir daireye yatırım yapabilirsiniz ama ulaşım açısından elverişli değilse gün geçtikçe değer kaybeden bir yatırım olacaktır. İstanbul’un merkezi Gaziosmanpaşa’da yaptığımız bu proje İstanbul’un en büyük özel hastanesi Medical Park Hastanesi’ne, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi'ne. Adliye Sarayı’na. Eğitim Kunımları’na, kapınıza kadar gelen Metro İstasyonu ve Metrobus ulaşımı sadece 10 dakika uzaklıktadır.Bu proje her geçen gün değer kazanan bir lokasyonda yer aldığını” belirtti. 


Sabah/ Marka Projeler 




Geri Dön