28 / 03 / 2024

Patron Mutlu Son İstiyor filminin galası başrol oyuncularıyla Taurus AVM'de!

Patron Mutlu Son İstiyor filminin galası başrol oyuncularıyla Taurus AVM'de!

BKM Yapım imzalı “ Patron Mutlu Son İstiyor ” filminin başrol oyuncuları, 4 Ocak Cumartesi günü Ankara Cinemarine Taurus AVM sinemalarında seyircisiyle filmi izleyecek...




2014’ün ilk günü sinemaseverlerle buluşan film, patronun siparişi üzerine mutlu sonlu bir hikaye yazmak için Kapadokya'ya giden bir senaristin hikayesini anlatıyor. Senaristliğini Yılmaz Erdoğan, yönetmenliğini de Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği BKM Yapım imzalı filmin başrollerini ise Tolga Çevik ve Ezgi Mola paylaşıyor. 


Yeni yılın ilk sürprizi olarak -son teknolojik yeniliklerle sinemanın doyumsuz keyfini farklı bir atmosferde izleyicisine sunan-  Ankara  Cinemarine Taurus AVM sinemaları, “Patron Mutlu Son İstiyor” filminin başrol oyuncuları Tolga Çevik ve Ezgi Mola ile seyircisini bir araya getiriyor. 


Yüzüncü yılında Türk Sineması’nın gösterime giren ilk filmi olarak dikkat çeken “Patron Mutlu Son İstiyor”un başrol oyuncuları Tolga Çevik ve Ezgi Mola, Cumartesi günü saat 20.30’da Ankara Cinemarine Taurus AVM sinemalarında gerçekleştirilecek özel gösterim öncesi sinemaseverlerle bir araya gelip sohbet edecek ve birlikte filmi seyredecek. 


Bu arada yetkililerden de bir uyarı var; bu özel gösterimi kaçırmak istemeyecek Ankaralıların -kalabalığı göz önünde bulundurarak- saat 19.00’da Ankara Cinemarine Taurus AVM Sinemaları’nda hazır bulunmaları gerekmekte...


Geri Dön