26 / 04 / 2024

Payas İnşaat'ın konkordato davasına red kararı!

Payas İnşaat'ın konkordato davasına red kararı!

Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından talep edilen konkardatonun tasdiki davası red edildi. 



Davacı Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato başvurusunda bulunmuştu. Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından talep edilen konkardatonun tasdiki davası  İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından reddine karar verildi. 

T.C. İstanbul Anadolu 2. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİNDEN / BAŞKANLIĞINDAN
Davacı Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından Mahkememizde açılan konkordatonun tasdiki davası nedeniyle;
Esentepe mah. Milangaz cad. No. 73 A Blok K. 2 D. 5 Kartal İstanbul adresinde faaliyet gösteren, İstanbul Ticaret Sicilinde 969232-0 sicil numarası ile kayıtlı ve Kartal Vergi Dairesi 7230436074 vergi kimlik numaralı vergi mükellefi Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından talep edilen konkardatonun tasdiki davasında Mahkememizce 31/10/2018 tarihinde davanın reddine karar verildiği İİK'nun 288.maddesi hükmünce ilan olunur.

Payas İnşaat konkordato talep etti!


Geri Dön