23 / 04 / 2024

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.



Yeni dünya düzeninde değişim ve dönüşümden en çok etkilenen alanlar arasında yer alan iş dünyası yeni nesil teknolojilerden de etkilendi. Yeni nesil teknolojilerin her alanda kullanılabilir hale gelmiş olması iş dünyasına da olumlu olarak yansıdı.

Söz konusu bu değişimin görünür olduğu bölgelerden biri de ofisler. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, alışılmışın dışına çıkan paylaşımlı ofisler, yeni nesil iş dünyasının yansımalarından sadece biri arasında yer alıyor.

Mega kent İstanbul’da, Levent ve Maslak’ta paylaşımlı ofis hizmeti veren Bizworld’ün kurucusu Pınar Massena da yaptığı açıklamada artık paylaşımlı ve sanal ofislerin hem daha ekonomik hem iş odaklı mekânlar olduğunu belirtiyor. 

Yaptığı açıklamada “Sanal ofis, fiziksel bir ofise ihtiyacı olmayan şirketlere, girişimcilere ya da kişilere, şirket kurulumu için resmi adres sağlayan pratik ve ekonomik ofis kiralama modeli” şeklinde konuşan Pınar Massena, tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle özellikle sanal ofislere ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

“Biz işinizi seviyoruz!”

Yaptığı açıklamada mottosu ‘İşinizi seviyoruz’ olan Bizworld’ün hazır ofis, sanal ofis, paylaşımlı ofis ve toplantı odalarıyla hizmet verdiğini dile getiren Bizworld’ün kurucusu Pınar Massena “Merkezi konumda olmamız büyük avantaj. Ayrıca 7/24 açığız. Bu da bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özelliklerden biri” şeklinde konuşarak, şunları dile getirdi: “Ofis kiralamak ve ofisin tüm işleriyle ilgilenmek bizde. Bizworld’de ofis kiraladığınız zaman elektrik, su, internet faturaları, temizlik, içecek, kira sözleşmesi, stopaj, ısıtma ve soğutma giderlerini de tek seferde ödemiş oluyorsunuz.”

Paylaşımlı ofisleri en çok kim tercih ediyor?


Yaptığı açıklamada paylaşımlı ofislerin en çok start up ve scale up girişimcileri, ajanslar,  avukatlar, yazılımcılar, freelance çalışanlar ve kısa süreliğine ofis kiralamak isteyenler tarafından tercih edildiğini kaydeden Bizworld’ün kurucusu Pınar Massena sözlerini şu şekilde tamamladı:  “Bizworld’de sosyalleşmeye de önem veriyoruz. Paylaşımlı ofisler, kendi sektörünüzden ya da başka sektörlerden kişilerle tanışmak için oldukça uygun bir ortam. Bizworld’de, ofislerin dışında bahçede ya da kafede vakit geçirmek gibi bir şansınız da var. Yeşil ve aydınlık ortamlarda çalışmanın önemine inandığımız için ofis tasarımlarında buna da öncelik verdik. Ayrıca evcil hayvanları da ofislere seve seve kabul ediyoruz” 

Kovid-19'la ofisten beklentiler değişti!


Geri Dön