28 / 03 / 2024

Maslak Spine Tower iş dünyasının yeni adresi!

Maslak Spine Tower iş dünyasının yeni adresi!

Maslak'ta bulunan Spine Tower, seçkin yeme- içme imkanı ile iş dünyasının yeni uğrak yeri oldu. Maslak’ın en merkezi konumunda hizmet veren Spine Tower, özgün mimarisi ve seçkin yönetimiyle her gün daha da öne çıkıyor.



Spine Tower’daki “B1 Katı“,Maslak’ta seçkin yeme- içme imkanı ile beyaz yakalıların( iş dünyasının ) yeni uğrak yeri oldu. “B1 Katı” Lezzetli yemek ve özellikle et yemek isteyenlerin tercih ettiği bir merkez haline geldi.Spine Tower “B1 Katı”nda kısa süre önce hizmete açılan “Vino Steak House” ve “SOA Restoran”  binada yaşayan ve çalışanlar kadar Maslak’ta yaşayan ve çalışanların da tercih ettiği seçkin restoranlar olarak tercih edilmeye başlandı.


Vino Steak House

İstanbul’da et çeşitleri denince özellikle “Steak” konusunda kalite ve lezzetiyle iddialı olan “Vino Steak House”,  Spine Tower “B1 Katı“nda et restoranı olarak hizmet veriyor. Ayrıca  Wino Steak House “Kasap” bölümünden günün her saatinde et satın almak da mümkün. 


SOA Restoran

Anadolu Yakası’nda Göztepe’de yıllardır çok beğenilen “Vino Steak House”ın kardeş işletmesi  “SOA Restoran”  Spine Tower’ın “B1 Katı”nda Maslak merkezi’nde misafirlerine hizmet veriyor. Misafirlerine uygun fiyatla titizlikle yapılmış mönüsüyle seçenekler sunan “SOA Restoran”ın mutfağı hijyen kurallarına son derece uygun olup yönetimi de profesyonel ekiple yapılmaktadır.  Maslak’ta özellikle öğle yemeklerinde artık “B1 Katı” tercih ediliyor. 


“SOA Restoran” ve “ Vino Steak House”ın aydınlık ferah dekorasyonu ESPAS Mimarlık tarafından gerçekleştirildi. Tanınmış iç mimar Haluk Hatipoğlu’nun yönettiği ESPAS Mimarlık “SOA Restoran“ ile “Vino Steak House“ın projelerini başarıyla tasarladı ve uyguladı. Böylece son derece ferah ve aydınlık, keyifli bir ortam sağlandı.


Spine Tower “Toplantı Odaları” 

Maslak’ın en merkezi konumunda hizmet veren Spine Tower, özgün mimarisi ve seçkin yönetimiyle her gün daha da öne çıkıyor. Spine Tower, binada ihtiyacı olan kurumlar kadar civardaki komşu kurumların da rahat toplantı yapabilmeleri için çeşitli ebatta toplantı odası seçenekleri de sunuyor. Mükemmel ışıklandırma yanında her türlü teknik donanıma da sahip olan Spine Tower “Toplantı Odaları”nda  istenirse catering imkânı da sağlanmaktadır. 


“B1 Katı”nda Diğer Seçenekler

 Spine Tower “B1 Katı”nda ayrıca Gloria Jeans Cafe, konuklarına lezzetli kahveleriyle rahat bir ortam sağlıyor. “B1 Katı”nda yer alan Carrefour Mini de binada yaşayanlar kadar çevredeki komşuların acil ihtiyaçları için bir tedarik merkezi olarak tercih ediliyor.


“B1 Katı”nda Vasfi Kuaför’de her türlü saç, makyaj vb. bakım hizmetleri seri şekilde uzmanlar  tarafından sağlanmakta.  Subway’den de “Fast Food” olarak bilinen lezzetler temin edilebiliyor. Spine Tower “ B1 Katı” 360 derece hizmet anlayışıyla Maslak’ın yeni cazibe merkezi oldu.



Geri Dön