29 / 03 / 2024

Maslak Spine Tower iş dünyası

Maslak Spine Tower iş dünyası

Maslak'ta bulunan Spine Tower, seçkin yeme- içme imkanı ile iş dünyasının yeni uğrak yeri oldu. Maslak’ın en merkezi konumunda hizmet veren Spine Tower, özgün mimarisi ve seçkin yönetimiyle her gün daha da öne çıkıyor.

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'daki 48 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi 11 ada 80 parsel numarasında yer alan gayrimenkulü 87 milyon 650 bin TL'ye icradan satıyor...

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Spine Towers'ta 2.8 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstabul İli Sarıyer İlçesi Maslak Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Towers'taki 261 nolu kat bahçeli daire 2 milyon 850 bin TL bedelle icradan satılıyor.

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

Maslak Spine Tower iş dünyası Haberi

Maslak Spine Tower iş dünyası

Spine Tower’daki “B1 Katı“,Maslak’ta seçkin yeme- içme imkanı ile beyaz yakalıların( iş dünyasının ) yeni uğrak yeri oldu. “B1 Katı” Lezzetli yemek ve özellikle et yemek isteyenlerin tercih ettiği bir merkez haline geldi.Spine Tower “B1 Katı”nda kısa süre önce hizmete açılan “Vino Steak House” ve “SOA Restoran”  binada yaşayan ve çalışanlar kadar Maslak’ta yaşayan ve çalışanların da tercih ettiği seçkin restoranlar olarak tercih edilmeye başlandı.


Vino Steak House

İstanbul’da et çeşitleri denince özellikle “Steak” konusunda kalite ve lezzetiyle iddialı olan “Vino Steak House”,  Spine Tower “B1 Katı“nda et restoranı olarak hizmet veriyor. Ayrıca  Wino Steak House “Kasap” bölümünden günün her saatinde et satın almak da mümkün. 


SOA Restoran

Anadolu Yakası’nda Göztepe’de yıllardır çok beğenilen “Vino Steak House”ın kardeş işletmesi  “SOA Restoran”  Spine Tower’ın...