20 / 04 / 2024

Pendik Avlu Kurtköy fiyat listesi!

Pendik Avlu Kurtköy fiyat listesi!

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: Avlu Kurtköy

Dairelerin ön talep sürecine başlanan Pendik Avlu Kurtköy fiyat listesi kapsamında daireler 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 138 adet daire ve bir sosyal tesis yer alıyor...



Konut satışlarına lansman sonrasında başlanacak olan Pendik  Avlu Kurtköy  fiyat listesi öncesinde projenin diğer bilgilerine değinelim. Projenin yatırım bedeli 45 milyon TL..


Wroof projesinin paralel sokağında inşa edilen Avlu Kurtköy,  Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı  ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor. Proje, 17 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Lansman tarihi Eylül 2014 olması öngörülen Pendik Avlu Kurtköy fiyat listesi dairenin tipi,konumu ve alanına göre değişiyor. Projede ön talep süreci başladı. 


Arsa alanı 7 bin 200 metrelare olarak belirlenen Avlu Kurtköy Pendik projesinde, 138 adet daire ve 200 metrekarelik sosyal tesis yer alıyor.


İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de yükselen  Pendik Avlu Kurtköy fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Avlu Kurtköy Pendik satış ofisi iletişim:

Telefon: 444 5 374

Web Adresi: http://www.erguvaninsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön