19 / 04 / 2024

Pendik Finia Paşapark Evleri satılık daire!

Pendik Finia Paşapark Evleri satılık daire!

Firma: Finia Yapı

Proje: Finia Paşapark

Sosyal alanları arasında; fıtness salonu, masa tenisi, otopark, güvenlik, oyun alanları, hobi ve seyir alanları bulunan Pendik Finia Paşapark Evleri satılık daire fiyatları 94 bin 750 TL'den başlıyor...



Pendik  Finia Paşapark  Evleri satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim.  Finia Yapı  imzasıyla yaşama geçirilen proje, E5'e 5 dakika, TEM'e 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesaefede konumlanıyor. 


Finia Paşapark Evleri Pendik ödeme koşulları!


Finia Paşapark Evleri Pendik ödeme koşulları kapsamında 10 bin TL ile evinizi seçtikten sonra peşinatı teslimlerde veriyorsunuz. 


Konutların alanlarının 55 metrekareden başlayıp, 230 metrekareye kadar yükseldiği Pendik Finia Paşapark Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Projede satışlar devam ediyor. 


Pendik Finia Paşapark Evleri satılık daire!


Toplam 178 adet konutun bulunduğu Pendik Finia Paşapark Evleri projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde yükseliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler için banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


5 bloktan meydana gelen Pendik Finia Paşapark Evleri satılık daire fiyatları, 94 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; fıtness salonu, masa tenisi, otopark, güvenlik,  oyun alanları, hobi ve seyir alanları mevcut. 


Pendik Finia Paşapark Evleri telefon numarası: 0216 307 05 82

Web: www.finiayapi.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön