28 / 03 / 2024

Pendik Golden Life iletişim!

Pendik Golden Life iletişim!

Firma: Göral Yapı

Proje: Golden Life

Pendik Golden Life iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pendik Golden Life Evleri projesinde yüzde 40 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan tutar 40 ay sıfır faiz olarak ödeniyor...




Golden Life Evleri  Göral Yapı  tarafından inşa ediliyor. Göral  Golden Life  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesinde hayata geçiriliyor. Pendik Golden Life iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Göral Yapı Golden Life Evleri projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Pendik Golden Life Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı.


Pendik Golden Life Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 40 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra Göral Yapı bünyesinde 40 ay sıfır faiz olarak kalan ödeme yapılıyor.


Pendik Golden Life iletişim için 0532 409 49 27 numaralı telefondan Golden Life Pendik tanıtım ofisi ile görüşme yaparak, proje fiyatları ve diğer detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz.


Golden Life Pendik projesi içerisinde spor alanları, yürüyüş parkuru, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar mevcut. Pendik Golden Life teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirlendi.


Golden Life projesi 5 - 8 katlı 8 blok olarak yükseliyor. Göral Yapı Golden Life Evleri projesinde 2 oda 1 salon dairelerin alanları 100 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin alanları 125 metrekare olarak belirlendi. 


Golden Life Göral Yapı nerede?

Göral Yapı Golden Life adres : Aydos Caddesi Veli Baba Mahallesi Bosna Sokak PENDİK / İSTANBUL


Pendik Golden Life iletişim

Telefon: 0532 409 49 27

Web adresi: http://goralyapi.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön