18 / 04 / 2024

Pendik Oto World Asya satış ofisi iletişim!

Pendik Oto World Asya satış ofisi iletişim!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Pendik Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kiralık ve satılık dükkanlardan meydana gelen proje 170 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.



Oto World Asya projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor. Projede yer alan dükkanların alanları 200 metrekareden başlıyor, 600 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Pendik  Oto World Asya  satış ofisi iletişim için 216 392 22 22 numaralık telefonu arayabilirsiniz. Projede  Has Şirketler Grubu  imzası ile inşa ediliyor. 


Teslimleri 2015 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Oto World Asya projesinde bankalar, oto kuaförleri, sigorta acenteleri ve oto aksesuar dükkanları yer alıyor.


Pendik Oto World Asya 'da kiralık dükkanlar 4 bin TL ile 5 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projede satılık dükkanların fiyatları ise 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. 


Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna  6 kilometre, TEM otoyoluna 3 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Oto World Asya projesi 170 milyon lira yatırım bedeline sahip.


Oto World Asya nerede?

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Oto World Asya iletişim

Telefon: 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön