29 / 03 / 2024

Pendik'in ödüllü rezidansı satışa çıkıyor!

Pendik'in ödüllü rezidansı satışa çıkıyor!

Pendik'te yükselen ödüllü proje Cebeci Residence'da satışlar kısa süre içinde başlıyor. Proje, Sign of The City Awards'da "En İyi Çok Katlı Konut" kategorisinde birinci seçildi.



Pendik'te yükselen ödüllü proje Cebeci Residence'da satışlar kısa bir süre içinde başlıyor. Pendik'te iki blok üzerinde 126 konut olarak yükselen proje yakın zamanda satışa başlarken, kaliteli ve markalı konut anlayışım ödülle buluşturmanın haklı gururunu yaşıyor. 


Sign of The City Awards'da "En İyi Çok Katlı Konut" kategorisinde birinci seçilen proje, Pendik'e değer kaüyor. Kazandıkları ödülün 35 yıllık inşaat deneyimini taçlandırdığım söyleyen Cebeci Grup Yönetim Kurulu Başkam Yusuf Cebeci, yaptığı açıklamada ne kadar doğru iş yaptıklarının bir daha kanıtlandığını belirtti. 


Kartal'da yeni ve çok katlı konut projesi olan firma aynı zamanda Pendik Cebeci Residence, Kurtköy Cebeci Villalan ve Cebeci Lojistik Depo'nun inşaatını da sürdürüyor. 


HAYATI KOLAYLAŞTIRAN BİR LOKASYONU VAR


Ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan Pendik Cebeci Residence, Sabiha Gökçen Havalimanı TEM bağlantısı üe bulunmaz bir ulaşım kolaylığı sağlıyor. Üniversitelere, okullara, alışveriş merkezlerine ve hastanelere çok yakın konumda olan Pendik Cebeci Residence, sağladığı zaman tasarrufu ile yaşamı kolaylaştırıyor. 




Geri Dön