23 / 04 / 2024

Pendik Cebeci Residence

Pendik Cebeci Residence

Pendik'te yükselen ödüllü proje Cebeci Residence'da satışlar kısa süre içinde başlıyor. Proje, Sign of The City Awards'da "En İyi Çok Katlı Konut" kategorisinde birinci seçildi.

Erguvan Premium Residence kampanyalı ödemeleri!

Erguvan Premium Residence kampanyalı ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Pendik-Kurtköy'de inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. 

Pendik The Holl fiyat bilgisi!

Pendik The Holl fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 13 bin metrekare satılabilir alanı bulunan  projede home ofis, residence ve ofis bulunuyor. 

The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018!

Bekart İnşaat tarafından hayata geçirilen The Holl Pendik projesi home ofis, residence ve ofisten meydana geliyor. 90 birimin yer aldığı projede 4 bin metrekare ticari alan bulunuyor. İşte The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018...

Cebeci Residence: Cebeci’den şehre atılan imza!

Cebeci Residence projesinin yüze 90’ı tamamlandı ve Haziran 2018 tarihinde oturum başlayacak.

Pendik Erguvan Premium adres!

Erguvan Premium Residence projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle İstanbul Pendik Kurtköy'de yükseliyor. Projede daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor...

Erguvan Premium Residence satılık daire!

Erguvan Premium Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje Erguvan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirildi...

Pendik Erguvan Premium Residence satılık daire!

10 katlı iki blok şeklinde yükselen Pendik Erguvan Premium Residence satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Erguvan Premium Residence ödeme planı!

İstanbul Pendik Kurtköy'de Erguvan İnşaat tarafından yapılan Erguvan Premium Residence 13 bin metrekare arsa alanına sahip. Erguvan Premium Residence ödeme planı ise şöyle...

Erguvan Premium Residence fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de konumlandırılan Erguvan Premium Residence projesi 284 adet daireden oluşuyor. Erguvan Premium Residence fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Erguvan Premium Residence fiyat!

Toplam 284 adet daireden meydana gelen Erguvan Premium Residence Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor. Erguvan Premium Residence fiyat listesi 295 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Pendik East Park Residence projesi start aldı!

Prestijin ve lüksün yeni merkezi olan East Park Residence ile günlük yaşam beş yıldızlı otel konforunda olacak .

Farilya Asia Residence Pendik daire fiyatları!

Farilya Asia Residence Pendik daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. Farilya Asia Residence Pendik projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Pendik Farilya Asia Residence telefon!

Pendik Farilya Asia Residence telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Proje 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Pendik Cebeci Residence Haberi

Pendik Cebeci Residence

Pendik'te yükselen ödüllü proje Cebeci Residence'da satışlar kısa bir süre içinde başlıyor. Pendik'te iki blok üzerinde 126 konut olarak yükselen proje yakın zamanda satışa başlarken, kaliteli ve markalı konut anlayışım ödülle buluşturmanın haklı gururunu yaşıyor. 


Sign of The City Awards'da "En İyi Çok Katlı Konut" kategorisinde birinci seçilen proje, Pendik'e değer kaüyor. Kazandıkları ödülün 35 yıllık inşaat deneyimini taçlandırdığım söyleyen Cebeci Grup Yönetim Kurulu Başkam Yusuf Cebeci, yaptığı açıklamada ne kadar doğru iş yaptıklarının bir daha kanıtlandığını belirtti. 


Kartal'da yeni ve çok katlı konut projesi olan firma aynı zamanda Pendik Cebeci Residence, Kurtköy Cebeci Villalan ve Cebeci Lojistik Depo'nun inşaatını da sürdürüyor. 


HAYATI KOLAYLAŞTIRAN BİR LOKASYONU VAR


Ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan Pendik Cebeci Residence, Sabiha Gökçen Havalimanı TEM bağlantısı üe...