25 / 04 / 2024

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.



Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan 'Zeruj Mall Anatolia' kapılarını ziyarete açtı. Sabah'tan Merve Bilkay'ın haberine göre; Pendik'te açılan AVM'nin içerisinde 50 mağaza yer alacak. AVM'de genel olarak tesettürlü kadın giyim mağazaları bulunacak.

Kadın girişimcileri desteklemek adına böyle bir projenin hayata geçirildiğini söyleyen  Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Özkaymaz şunları söyledi:

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

"Bizim ana amacımız onların hayallerine giden yolda uygun bir ortam oluşturup cesaretlendirmek. İçeride daha üniversite öğrencisi olan girişimcilerin mağaza açtığını görüyor, mutlu oluyoruz. Biz de burada destekçi konumunda yer alarak daha çok başarı hikâyesi ortaya çıkarmak istiyoruz. Aslında bir proje yeri gibi de düşünebilirsiniz. Pandemi şartlarını da göz önünde bulundurarak açılışa özel ilk 2 ay kira indirimi yapacağız. Kiralamalar da TL cinsinden olacak. Ailelerin çocukları ile zaman geçirebilecekleri oyun alanlarından restoranlara ve mescide kadar her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar düşündük. Kadınlarımız için rahat bir alışveriş ortamı oluşturduk. Satılan ürünler kadınlara özellikle muhafazakâr hassasiyete sahip kadınlarımıza yöneliktir. Kapımız ise tüm halkımıza açıktır."

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!


Geri Dön