25 / 04 / 2024

Pendik'teki 120 metrelik araç altgeçidi açılıyor!

Pendik'teki 120 metrelik araç altgeçidi açılıyor!

Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi açılış için gün sayıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit ile sahil yönünden gelen sürücüler doğrudan D-100(E-5) karayoluna ulaşabilecek.




Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi açılış için gün sayıyor.  Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit ile sahil yönünden gelen sürücüler doğrudan D-100(E-5) karayoluna ulaşabilecek.


Pendik Belediyesi tarafından Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlamak üzere inşa edilen araç alt geçidi yakında açılıyor. Son hazırlıkların yapıldığı 120 metre uzunluğundaki alt geçit,  tren yolu hattı üzerindeki tek araç geçiş noktası Sancak Köprüsü’ne de alternatif olacak.  Altgeçidin devreye girmesiyle sahil yönünden gelen sürücüler Lokman Hekim Caddesi üzerinden i Adnan Menderes Bulvarı ile doğrudan D-100(E5) karayoluna ulaşacak.  Son rötuşların yapıldığı altgeçitte trafiği daha düzenli hale getiren işaret ve çizgiler ile sinyalizasyon çalışmaları da gerçekleştirildi.


Abdülhalik Renda Caddesi’nden Hatboyu Caddesi’ne de ulaşım sağlanacak


Yüksek Hızlı tren çalışmalarından önce sadece Abdülhalik Renda Caddesi’nden Hatboyu Caddesi’ne ulaşım sağlanan altgeçit yeni haliyle de bu fonksiyonunu gerçekleştirmeye devam edecek. Sürücüler eskiden olduğu gibi Abdülhalik Renda Caddesi’nden altgeçidi kullanarak Hatboyu Caddesi’ne ulaşabilecek. Yeni altgeçit ile Pendik ulaşımda önemli bir rahatlama yaşayacak.



Pendik Belediyesi





Geri Dön