18 / 04 / 2024

Pera GYO'dan özel durum açıklaması!

Pera GYO'dan özel durum açıklaması!

Pera GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) PEGYO olağandışı fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı. 

Pera GYO Borsa İstanbul'un 16.06.2020 tarih ve BİAŞ-2-2513 sayılı yazısına istinaden, şirketin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Pera GYO'nun KAP açıklaması:
Borsa İstanbul'un 16.06.2020 tarih ve BİAŞ-2-2513 sayılı yazısına istinaden, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre Şirketimiz tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır. Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur. 


Geri Dön