26 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO'dan özel durum açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO'dan özel durum açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden açıklama yapılması talep edildi. Şirketin faaliyetlerine ilişkin olarak özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı. 

Borsa İstanbul tarafından, Yapı Kredi Koray GYO'ya iletilen 23/06/2020 tarihli yazı ile; şirketin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden açıklama yapılması talep edildi. Şirket tarafından bugün, 2011 yılından bu yana devam eden ve rutin olarak önemli gelişmeleri açıkladığımız bir tüketici dava sürecinde istinaf yolu açık olarak alınan karar kamuya duyurulmuş olup, bunun haricinde şirketin faaliyetlerine ilişkin olarak özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi bir gelişme bulunmuyor.

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması:
Borsa İstanbul tarafından, Şirketimize iletilen 23/06/2020 tarihli yazı ile; Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden açıklama yapılması talep edilmiştir. Şirketimiz tarafından bugün, 2011 yılından bu yana devam eden ve rutin olarak önemli gelişmeleri açıkladığımız bir tüketici dava sürecinde istinaf yolu açık olarak alınan karar kamuya duyurulmuş olup, bunun haricinde Şirketimiz faaliyetlerine ilişkin olarak özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi bir gelişme bulunmamaktadır.


Geri Dön