27 / 04 / 2024

Permatik 10'lu fiyatı 89,95 TL oldu, sosyal medya karıştı; 'Eskiden tanesi 50 kuruştu'

Permatik 10'lu fiyatı 89,95 TL oldu, sosyal medya karıştı; 'Eskiden tanesi 50 kuruştu'

Kişisel bakım ürünlerine yeni zamlar geldi, Permatik 10'lu fiyatı 89.95 TL'ye yükseldi. Bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar..



Son dönemde kişisel bakım ürünleri oldukça zamlandı. Permatik traş bıçağının bir market rafında çekilen görüntüsü sosyal medyayı karıştırdı.  Permatik 10'lu fiyatı 89.95 TL etiketiyle satılmaya başlandı. Fotoğrafı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir sosyal medya kullanıcısı "Eskiden tanesi 50 kuruştu" diyerek sitem etti. İşte detaylar...

Son dönemde, kişisel bakım ürünlerine gelen zamlar tüketiciler arasında büyük tepkilere neden oluyor. Bu zam furyasına en son eklenen ürünlerden biri de popüler traş bıçağı markası Permatik'in 10'lu paket fiyatı oldu. Permatik'in fiyatının 89.95 TL'ye yükselmesi, sosyal medyada geniş bir tepki dalgasının oluşmasına sebep oldu. Tüketiciler, bu aşırı zam oranının kabul edilemez olduğunu ve sektördeki fiyat artışlarının denetlenmesi gerektiğini belirtti. 

Permatik 10 lu fiyatı 89,95 TL oldu, sosyal medya karıştı; Eskiden tanesi 50 kuruştu

Çekilen bir market görüntüsü tepkilerin odağında yer aldı. Sosyal medyada paylaşılan görselde Permatik'in 10'lu fiyatının indirime girdiği ve 99,95 TL'den 89,95 TL'ye düştüğü görülüyor. Yine de yüksek bulunan fiyat eleştirilmeye devam ediyor. Bir çok tepki mesajı yağarken bir sosyal medya kullanıcısının "Eskiden tanesi 50 kuruştu" diyerek sitem etmesi dikkat çekti.

Peki her markette Permatik aynı fiyat mı? İşte market market Permatik fiyatları...


Geri Dön