25 / 04 / 2024

Peş peşe açıklandı! Binlerce kişiye 1600 TL verilecek! Başvuru tarihleri ve şartları için hemen bakın!

Peş peşe açıklandı! Binlerce kişiye 1600 TL verilecek! Başvuru tarihleri ve şartları için hemen bakın!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyada öğrencilere çağrıda bulunarak burs vereceğini açıkladı. Bayraktar paylaşımında "Genç kardeşlerim, 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları Kasım'da bitiyor." İfadelerini kullandı.



"Sevgili genç kardeşlerim, Türkiye Teknoloji Takımı olarak başlattığımız 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' için başvurular hala devam ediyor. Yükselen Yıldız, Eğitmen-Mentor ve Eğitim Desteği programlarıyla ortaokul öğrencilerinden doktora öğrencilerine 4 bin kardeşimize 10 ay boyunca 1.600 liraya varan burs imkanı sağlanmış olacak. Bursiyerlerimizden biri olmak isteyen kardeşlerimiz başvuru yapmayı unutmamalı. Başvuru için son gün 27 Kasım."

ÖĞRENCİLERİN BEKLEDİĞİ BİR BURS DAHA KYK’DAN

Üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarına katkıda bulunmak için devlet tarafından da burs veriliyor. Bunun için de Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) burs başvurusu yapılıyor. KYK bursu için başvuru süreci tamamlandı ve artık sonuçların açıklanması bekleniyor.

Öğrenciler KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak diyerek arama motorlarında araştırma yapıyor. KYK burs sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

KYK bursuna başvuru yapan öğrenciler arasından yapılacak değerlendirme sonucunda burs için yeterli görülmeyen öğrencilere de öğrenim kredisi verilecek. Öğrenim kredisi bursun aksine geri ödemeli oluyor ve mezuniyetten 2 sene sonra geri ödemesi başlıyor.

Ev sahiplerini yakından ilgilendiriyor! Yüzde 100 oranında arttırıldı!

Altın alacaklar dikkat! Bunları okumadan altın almayın! Gram altın ne zaman yükselecek? Gram altın kaç lira?

Herkesi ilgilendiriyor! Pasaport, ehliyet, MTV, emlak vergisi, trafik cezası… Yeni zamlı tarifeler belli oldu!


Geri Dön