25 / 04 / 2024

Altın alacaklar dikkat! Bunları okumadan altın almayın! Gram altın ne zaman yükselecek? Gram altın kaç lira?

Altın alacaklar dikkat! Bunları okumadan altın almayın! Gram altın ne zaman yükselecek? Gram altın kaç lira?

Birikimlerini altın alarak değerlendirmek isteyenler altın almak için doğru zaman mı?, Ne zaman altın alınmalı? sorularının yanıtlarını arıyor. Gram altında beklenen tarihi zirvenin ne zaman görüleceği de merak ediliyor. İşte gram altında son durum…



Gram altın fiyatları 2022 yılının nisan ayından kasım ayına kadar yatay bir seyir izlemiş ve yatırımcısının heyecanını tüketmişti. Kasım ayı başında ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararıyla birlikte yükseliş trendine giren altın 2 hafta sürdürdüğü yükselişe ara verdi.

GRAM ALTIN YENİDEN DÜŞÜŞE GEÇTİ

Geçtiğimiz haftayı düşüşle kapatan gram altın, yeni haftaya da düşüşle başlamıştı. Dün Merkez Bankası’nın faiz kararını açıklamasının ardından yönünü yukarı çeviren altın bugün yeniden düşüşte.

Gram altındaki bu istikrarsız seyir yatırımcıları tedirgin etse de piyasa uzmanları altına yatırım yapanların uzun vadede kazanacağı görüşünde.

ALTIN FİYATLARI BUNDAN SONRA NASIL OLACAK?

Gram altının seyri bundan sonra ne olacak? Sorusunun yanıtına gelince bu konuda Piyasa Uzmanı İslam Memiş’in değerlendirmelerini hatırlatmakta fayda var. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altının sene sonuna kadar 1200 seviyelerini göreceğini belirterek altındaki yükselişin 2023 yılında da devam edeceğini hatta bu yükselişin 1400 seviyelerinde olacağını ifade etti.

Altın alacaklar dikkat! Bunları okumadan altın almayın! Gram altın ne zaman yükselecek? Gram altın kaç lira?

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Analistler, en son açıklanan makroekonomik verilerin küresel ekonomiye ilişkin karışık sinyaller vermesi ayrıca para politikalarına yönelik belirsizlikler, piyasalarda fiyatlamaları zorlaştırdığı görüşünde.


 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön