11 / 05 / 2024

Petrol fiyatlarına Çin etkisi! Brent petrol düşüyor! 7 Kasım 2022 brent petrol varil fiyatı

Petrol fiyatlarına Çin etkisi! Brent petrol düşüyor! 7 Kasım 2022 brent petrol varil fiyatı

Petrol fiyatları bugün, Çin'de "sıfır vaka" politikasına devam edileceğine ilişkin açıklamanın ardından artan talep endişelerinin etkisinden dolayı düşmeye başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Bren petrolün varil fiyatı kaç dolar? İşte brent petrol varil fiyat listesi 7 Kasım 2022.



Brent petrol varil fiyatı cuma günü 98,81 dolara kadar yükselerek günü 98,57 dolar seviyesinde tamamladı. Bugün de güne düşüşle başlayan brent petrol varil fiyatlarında Çin'deki ''sıfır vaka'' politikası etkili oldu.  Peki bugün brent petrol ne kadar? Bren petrolün varil fiyatı kaç dolar? İşte brent petrol varil fiyat listesi 7 Kasım 2022.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön