19 / 04 / 2024

Petrolün varilinde zirve kısa sürdü! Brent petrol düştü, benzin fiyatları neden düşmüyor?

Petrolün varilinde zirve kısa sürdü! Brent petrol düştü, benzin fiyatları neden düşmüyor?

Akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde etkili olan petrolün varil fiyatı bugün de düştü. Dün 114 dolar seviyesine yükselen brent petrol bugün düşüşe geçerken benzin fiyatlarında düşüş olmadı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Benzin neden düşmüyor?



PETROL DÜŞTÜ, BENZİN NEDEN DÜŞMÜYOR?

Benzin fiyatlarına hafta sonu 1 lira 70 kuruş zam gelirken bugün de 1 lira 3 kuruşluk ikinci zam geldi. 
Dolar kurundaki yükseliş akaryakıt fiytalarının düşmesini engelliyor. 

TGRT Haber'de yer alan habere göre; ABD'nin Venezuela hükümetine ilişkin bazı kısıtlamaların gevşetilebileceğini ve piyasanın ek arz görebileceğine dair beklentileri artırabileceğini aktarmasın üzerine petrolün varil fiyatı düştü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön