19 / 04 / 2024

Philips Airfryer XXL nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 5 Ocak fiyat listesi

Philips Airfryer XXL nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 5 Ocak fiyat listesi

Philips Airfryer XXL fonksiyon ve özellikleriyle 2023'ün aranan ürünü oldu. Siz de bu fritöz markasına sahip olmak istiyorsanız haberimize göz atın. Peki Philips Airfryer XXL, hangi satıcı da ne kadar? İşte detaylar



 Philips Airfryer XXL, yemek pişirmek için sıcak hava ve az miktarda yağ kullanan bir mutfak cihazıdır. Kullanıcıların çok çeşitli yiyecekleri  geleneksel kızartma yöntemlerine göre daha az yağ ile kızartmalarına, fırınlamalarına, ızgara yapmalarına ve kızartmalarına olanak sağlamak için tasarlanmıştır.  Airfryer XXL'in yüksek pişirme kapasitesi, onu aileler veya kalabalıklar için düzenli olarak yemek pişirenler için uygun hale getirir. Ayrıca, kullanıcıların pişirme  işlemini kolayca kontrol etmelerini sağlayan bir dijital ekran ve ayarlanabilir sıcaklık ve zamanlayıcı ayarları ile donatılmıştır. Bazı eleştirmenler, Airfryer XXL'i  çok yönlülüğü ve çıtır, eşit şekilde pişirilmiş yiyecekler üretme yeteneği nedeniyle övülürken, diğerleri onu hantal ve temizlemesi zor olmakla eleştirdiler.

Philips Airfryer XXL nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 5 Ocak fiyat listesi


Maksimum lezzet, minimum yağ. Zahmetsiz kullanım.

Yeni Philips Airfryer XXL, sizin yerinize her şeyi planlar ve pişirir. Smart Sensing teknolojisiyle bu Airfryer, harika bir şekilde pişmiş yemekler  için pişirme miadını ve sıcaklığını otomatik olarak ayarlayan tek modeldir. Yemeğinizden çok zevk alacaksınız! Peki Philips Airfryer XXL, hangi satıcı da ne kadar?


Geri Dön