20 / 05 / 2024

Philips Airfryerler en uygun bu adreslerde! Bakmadan almayın! 9 Nisan 2023 fiyat listesi…

Philips Airfryerler en uygun bu adreslerde! Bakmadan almayın! 9 Nisan 2023 fiyat listesi…

Geniş ürün seçeneği sunan Philips'in, akıllı özelliklere sahip son teknoloji ürünü airfryer modelleri büyük ilgi görüyor ve birçok mutfakta yer alıyor. Peki, Philips Airfryer fiyatları kaç TL? Philips HD9252/90 Essential Airfryer ne kadar? İşte detaylar...



Zahmetli, kokulu ve çok bulaşık çıkaran bir yemek yapma yöntemi olan, ancak çok sevilen kızartma için yeni çözümler üreten yeni nesil fritöz; airfryerler son dönemin en popüler mutfak aletleri.

Philips, airfryer modelleri ile çok sayıda ürün arasından öne çıkarak en çok tercih edilen marka olmayı başarıyor. Philips airfryer çeşitleri, yemeklerin tadını en iyi şekilde çıkarmanız için hızlı, sağlıklı ve kolay yolu mutfağınıza taşır. Yiyecekleri çok az yağla hatta yağsız kızartır. Yemek hazırlamak için harcadığınız zaman inanılmaz kısalırken lezzet ise katlanarak artar.

Akıllı özelliklere sahip son teknoloji ürünü Philips airfryerler otomatik pişirme menüleri ile kısa sürede leziz sonuçlar sağlarken yiyecekleri yakmadan tam kıvamında pişirir. Farklı pişirme işlevileri ile kızartma, fırında pişirme, ızgara, fırında kızartma, ekmek kızartma, buz çözme, ısıtma, mayalama ve daha fazlasını yapar.

Philips airfryer modelleri her ihtiyaca uygun çeşitli kapasitelerde ve kolay temizlenme için yapışmaz bir kaplamayala üretilir. Çıkarılabilir bütün parçalar bulaşık makinesinde yıkmaya uygundur.

Peki, Philips XXL Airfryer kaç TL? Philips HD9252/90 Essential Airfryer kaç TL? Philips HD9870/20 XXL Airfryer ne kadar? Philips HD9270/90 Essential XL Airfryer ne kadar? 

 


Geri Dön