26 / 04 / 2024

Philips Azur Buharlı Ütü kaç TL? Özellikleri neler? İşte Philips 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Azur Buharlı Ütü kaç TL? Özellikleri neler? İşte Philips 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Philips, buharlı ütü performansını arttırdı. Kullanılmadığında otomatik olarak kapanma özelliğine sahip ve performans gücü yüksek Philips pratik kullanımı sayesinde  çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. İşte Philips Azur Buharlı ütünün 3 Şubat 2023 fiyat listesi



 Philips Azur Buharlı Ütü kaç TL? Özellikleri neler? İşte Philips 3 Şubat 2023 fiyat listesi
Philips buharlı ütüler ev hanımlarına pratik kullanım ve hızlı ısınma gibi avantajlar sunduğu için çokça tercih ediliyor. Performans gücü arttırılan buharlı ütüler ile yığınla çamaşırları ütülemek zahmet olmaktan çıkıyor. 

AZUR BUHARLI ÜTÜ ÖZELLİKLERİ

  • Damlama önleyici sistem sayesinde su damlacıklarının neden olduğu lekeleri önlemek için sızıntıları durdurur ve her sıcaklıkta güvenli bir ütü deneyimi sağlar.Hızlı kireç temizleme ile ütünüz kolaylıkla temizlenir. 
  • SteamGlide Elite taban ile, üst düzey kayma performansı ve maksimum çizilme direnci sunan bir tabandır.
  • 260 g’a kadar şok buhar İnatçı kırışıkları kolaylıkla gidermek için kumaşlara derinlemesine nüfuz eder.Otomatik kapanma özelliğine sahip ütü hareketsiz duruyorsa kendi kendine kapanır.
  • Eğer ütü tabanı üzerinde bırakılmışsa, otomatik olarak 30 saniye sonra kapanır. Bekletme yerinde bırakılmışsa otomatik olarak 8 dakika sonra kendini kapatır.
  • Ütüleme işlemini kısa bir sürede tamamlamanız için hızlı bir ısınma ve güçlü bir performans sunar Hızla ısınma için gösterdiği performans 3200W güçtür. 
  • Büyük 300 ml hacimli su haznesi sayesinde daha az doldurma gerektirir. Böylece tek seferde daha fazla giysiyi ütülemek mümkündür.
  • Güçlü ve sürekli buhar çıkışı ile, kırışıklıkları daha hızlı gidermek için kumaşa %50'ye kadar daha fazla buhar nüfuz eder.

Buharlı ütünün teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön