20 / 04 / 2024

Philips PerformerPro 500W emiş gücüne sahip!

Philips PerformerPro 500W emiş gücüne sahip!

Torbası dolsa bile emiş gücü azalmayan, Philips’in en yüksek emiş gücüne ve performansa sahip yeni nesil torbalı süpürgesi PerformerPro ile temizlik yapmak her zamankinden daha zahmetsiz hale geliyor.




Kadınlar, torbası dolan elektrikli süpürgelerinin emiş gücünün azalmasından ve bu sebeple sık sık torba değiştirmek zorunda kalmaktan şikayet ederler. Philips’in yeni elektrikli süpürgesi PerformerPro ise tüm bu sorunlara çözüm getiriyor, torbası dolduğu zaman bile emiş gücünden ödün vermeyerek sağladığı zaman tasarrufu ve yüksek performans ile kadınların hayatını kolaylaştırıyor.    


2200W motor gücüne ve 500W emiş gücüne sahip Philips PerformerPro, AirflowMax teknolojisi ile tasarlanmış 5 litre kapasiteli toz torbası yuvasına sahip. AirFlow Max teknolojisi, hava akışını maksimize ederek torbanın toz bölümünde düzgünce açılmasını ve haznede hava akışının sürekli olmasını sağlıyor ve böylelikle torba dolsa bile yüksek emiş gücünü sabit tutuyor. Yeni TriActive+ başlığı da yüksek emiş gücü sağlıyor, en büyüğünden en küçüğüne tüm tozları çekiyor. Yeni Philips PerformerPro, anti-allerjik özelliklere de sahip. HEPA AirSeal ve HEPA12 filtre teknolojisi sayesinde yüzde 100’e yakın oranında filtreleme yapan PerformerPro’nun s-bag Uzun Ömürlü torbaları, çok ufak tozları bile tutuyor.


Emiş gücü ayarı için hava kanalları bulunan Philips PerformerPro’nun tutacağı, ayrıca daha uzak yerlere ulaşımı kolaylaştıran ekstra uzunluğa sahip. Daha kolay manevralar için 360 derece dönen hortum bağlantısı bulunan PerformerPro’nun SmartLock adı verilen bağlantı sistemi de hortum, boru ve başlık arasında kolay geçiş sağlıyor.


Philips’in torbalı süpürgeler pazarında en büyük paya sahip süpürgesi Performer’ın gelişmiş modeli yeni Philips PerformerPro, yüksek emiş gücü ve performansıyla, mükemmel temizlik isteyen kadınlara aradıkları tüm özellikleri bir arada sunuyor.


Geri Dön