26 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe satılık daire!

Pırlanta Göztepe satılık daire!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Pırlanta Göztepe projesinde çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. 3 blok olarak yükselen projede 750 araçlık otopark bulunuyor. İşte Pırlanta Göztepe satılık daire bilgileri...



Pırlanta Göztepe satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Kadıköy'ün Göztepe bölgesinin Fikirtepe bölgesinde inşa edilen Pırlanta Göztepe projesi,  Erkan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, sosyal tesis, yürüyüş parkurları, Türk hamamı, buhar banyosu, sauna, çocuk oyun alanı, fitness center, restaurant, dekoratif havuz, 7/24 CCTV'li güvenlik, özel peyzaj ve bahçe düzenlemeleri, modern çarşı, kafe mevcut. 


Pırlanta Göztepe projesinde 446 tane daire bulunuyor. 3 blok olarak yükselen proje içerisinde 34 mağazalık bir çarşı bulunuyor.


Geniş yeşil alanlara yer verilen Pırlanta Göztepe satılık daire fiyatları hakkında bilgi almak için 444 7 357 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.


Pırlanta Göztepe nerede?

Adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No: 155 Göztepe/Kadıköy,  İstanbul 


Pırlanta Göztepe iletişim

Tel: 0216 505 04 34

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön