24 / 04 / 2024

Pırlanta kolyeler 2 bin 280 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte Zen Pırlanta kolye 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta kolyeler 2 bin 280 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte Zen Pırlanta kolye 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta haftanın fırsat ürünlerini bugün açıkladı. Zen Pırlanta'da pırlanta kolyeler 2 bin 280 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Zen Pırlanta kolye fiyatları ne kadar? Zen Pırlanta kolye fiyatları kaç lira? İşte 19 Eylül 2022 Zen pırlanta kolye fiyat listesi...



Zen Pırlanta'da birbirinden güzel kolyeler günün fırsatları kategorisinde satışa sunulmaya başladı. 19-25 Eylül tarihleri arasında geçerli olan fırsat ürünlerinin yüzde 55'e varan indirimle sahip olabilirsiniz. Zen Pırlanta'da kolyeler sadece 2 bin 280 TL'den başlıyor. 

Bir pırlanta kolyem olsun diyenler için kaçırılmayacak fırsat ayağınıza kadar geldi. Zen Pırlanta'da birbirinden güzel ve şık kolyeler Zen Pırlanta web sitesinde ve mağazalarında satışa sunuluyor. 

Peki Zen Pırlanta kolye fiyatları ne kadar? Zen Pırlanta kolye fiyatları kaç lira? İşte 19 Eylül 2022 Zen pırlanta kolye fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön