18 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'dan GYODER kampanyasıyla 15 milyon TL'lik satış!

Piyalepaşa İstanbul'dan GYODER kampanyasıyla 15 milyon TL'lik satış!

Beyoğlu Piyalepaşa'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kampanyanın bir haftalık diliminde 15 milyon liralık konut satışı yaptı.



Beyoğlu Piyalepaşa'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kampanyanın bir haftalık diliminde 15 milyon liralık konut satışı yaptı.


Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul da,GYODER'in 'Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye' kampanyasında yer aldı. Yatırımcıya uygun şartlarla daha kolay ev sahibi olmayı sağlayan kampanyada Piyalepaşa İstanbul, 120 aya varan vadeli ve aylık yüzde 0.70'lik bir kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor. 31 Ağustos'a kadar sürecek kampanyada satılacak konutlar için peşinat yüzde 20 olacak, teslimde ise yüzde 5 ödeme yapılacak. 


Kampanyayı değerlendiren Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel; "Öncelikle ülkemizin geçtiği bu zor dönemde sektör liderlerinin tek bir çatı altında toplanması ve ortak bir sağduyuyla hareket etmesi gurur verici bir tablo. Bu beraberliğin aynı zamanda Türkiye ekonomisine olan güvenin göstergesi olduğunu düşünüyorum. Sektörümüzün kalkınması için önemli bir adım olan bu kampanyaya katılarak, Piyalepaşa İstanbul olarak bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kampanyanın başladığı 1 Ağustos gününden bu yana Piyalepaşa İstanbul projemizin yoğun bir ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Bunun sonucunda da 15 milyon TL'lik konut satışı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kampanyanın yeni başladığını varsayarsak önümüzdeki günlerde bu rakamın daha da artmasını bekliyoruz "dedi. 


82 dönüm üzerinde hayata geçiriliyor 


İstanbul'un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa'da 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul; konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından ve Beşiktaş gibi şehrin kalbine sadece birkaç dakika İçinde ulaşma imkanı ile çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın oluşan karma kullanımlı bir proje olarak tasarlandı. Yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piyalepaşa İstanbul'da 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. 55 metrekareden 207 metrekareye, stüdyodan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte dairelerin yer aldığı projede konutların satış fiyatı 837 bin 800 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor. Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise konut sahiplerinin en büyük sorununa çözüm üretecek. 


2018 yılında teslimler başlıyor 


Piyalepaşa İstanbul'da yaşamın 2018'de başlaması hedefleniyor. Piyalepaşa İstanbul, 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ile ulusal ve uluslararası 120 mağazasıyla İstanbulluların yeni alışveriş merkezi olmaya aday. Alışveriş Sokağı; 550 metrelik yürüyüş yolu üzerinde birçok markanın yer aldığı ​mağazalardan ve spor merkezinden oluşuyor. 2 bin 500 metrekarelik spor merkezinde fitness'tan tam basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı bulunuyor. Ayrıca bloklar arası iç bahçelerin bulunduğu projede çocuklar da unutulmadı. Açık-kapalı oyun alanları sayesinde çocuklar burada, 7/24 güvenli bir ortamda oyun oynayarak büyüyecekler."


Dünya


Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da GYODER'in 'Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye' kampanyasına dahil olan projeler arasında yer alıyor. Kampanyayı değerlendiren Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, "Ülkemizin geçtiği bu zor dönemde sektör liderlerinin tek bir çatı altında toplanması ve ortak bir sağduyuyla hareket etmesi gurur verici bir tablo. Bu beraberliğin aynı zamanda Türkiye ekonomisine olan güvenin göstergesi olduğunu düşünüyorum. Sektörümüzün kalkınması için önemli bir adım olan bu kampanyaya katılarak Piyalepaşa İstanbul olarak bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kampanyanın başladığı 1 Ağustos gününden bu yana Piyalepaşa İstanbul projemizin yoğun bir ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Bunun sonucunda da 15 milyon liralık konut satışı gerçekleştirmiş bulunuyoruz" dedi. 

TESLİMDE YÜZDE 5 ÖDEME 

Yatırımcıya uygun avantaj ve şartlarla daha kolay ev sahibi olmayı sağlayan kampanyada yer alan Piyalepaşa İstanbul, 120 aya varan vadeli ve aylık yüzde 0.70'lik bir kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor. 31 Ağustos'a kadar sürecek kampanyada satılacak konutlar için peşinat yüzde 20 olacak, teslimde ise yüzde 5 ödeme yapılacak. 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan oluşan karma kullanım projesi olarak tasarlandı. Yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piyalepaşa İstanbul'da daire büyüklükleri 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor. Konut tipleri ise l+o'dan 4+1'e değişkenlik gösteriyor. Karma yapıda 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projede konutların satış fiyatı yaklaşık olarak 837 bin liradan, rezidansların ise 700 bin liradan başlıyor. 


4 KATLI OTOPARK YAPILACAK 


Kaan Yücel projenin dikkat çeken avantajlardan birisinin 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı olduğunu söylüyor. Sitede yaşamın 2018'de başlaması hedefleniyor. Piyalepaşa İstanbul, 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ile ulusal ve uluslararası 120 mağazasıyla İstanbulluların yeni alışveriş merkezi olmayı da hedefliyor. 



Yeni Şafak


Geri Dön