27 / 04 / 2024

Piyasa dehası İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Gram altın bu tarihte rekor kıracak

Piyasa dehası İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Gram altın bu tarihte rekor kıracak

Altın kurundaki dalgalı seyir devam ederken  uzmanların piyasaya verdiği mesajlarda her geçen gün değişiyor. Bir yorumda Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Gram altın için alım imkanının kapıya dayandığını söyleyen uzman isimler bu şansın senede veya ayda bir kez geleceğinin altını çizdi.



BORSA İSTANBUL'A UYARI

Borsa ve dolar - euro hakkında yorumlarda bulunan uzman isim açıklamalarıyla dikkat çekti. Borsa İstanbul'un puanını 4997 olarak belirten uzman isim yüzde 1.85 değerinde bir yükseliş ile günü tamamladığını söyledi.

Yaşanan süratli bir düşüş ile yeniden toparlanmaya başlayarak tepki alımıyla 4950 test edildiği zaman yeniden yoruma gereksinim olduğu İslam Memiş aracılığı ile ilan edildi. Borsa tarafında 2023 senesinde daha fazla dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Piyasa dehası İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Gram altın bu tarihte rekor kıracak

GRAM ALTIN REKOR TARİHİNİ AÇIKLADI!

Açıklamaların devamında gram altın ücretlerine dair açıklamalarda bulunan uzman isim gram altın serbest piyasalarına değindi. Gram altında 1.243 TL rekorunun test edildiğini, hem ons altın ücretlerinde hem de gram altın ücretlerinde geri çekilmelerin yaşanabileceği hususunda yatırımcıyı ikaz etti.

Daha evvelinde de gerçekleşen olaylar olduğunun altını çizerek yeniden yukarı yönlü hareketleri olacağını söyledi. Yaz aylarında yol haritasını söyleyen uzman isim gram altın ücretlerindeki 1.450 TL ve 1.550 TL tahminlerinin geçerli olduğunu söyledi. Orta ve uzun vade sürede ons altın ücretlerine dair 2.350 dolar ön görüsünde bulundu. Uzman isim altın ücretlerinin haziran ayı itibariyle yükselişe geçmesini bekliyor.


Geri Dön