20 / 04 / 2024

Altın fiyatlarını oynatacak karar bu hafta açıklanıyor! Yatırımcılar şimdi sakin sakin bekleme zamanı!

Altın fiyatlarını oynatacak karar bu hafta açıklanıyor! Yatırımcılar şimdi sakin sakin bekleme zamanı!

Altın fiyatları gündemin etkisi ile ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor. Haziran ayının bekleme ayı olduğunu söyleyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları sakin olmaları konusunda uyardı. Altın fiyatlarında bu hafta ne olacak? Ayrıntılar haberimizde...



Altın ve dolar fiyatların ekonomi gündeminde fazlası ile yer almaya devam ediyor. Bu hafta dolar kurunun Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanacak ürün sonrasında geri çekilmeler olabileceğine işaret etti. Bu gelişme altın fiyatlarını değiştirebilir diyen Altın ve Piyasa Uzmanı islam Memiş yatırımcılara 'sakin olun' dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön