25 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve altın için farklı bir taktik uygulayacağız dedi! Altın ve dolar alacaklar dikkat

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve altın için farklı bir taktik uygulayacağız dedi! Altın ve dolar alacaklar dikkat

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ve dolar kurunda Cuma günü yaşanan düşüşün ardından takipçilerine seslendi. Memiş, altın ve dolar yatırımcısına farklı bir taktik vereceğini söyleyerek tarihi açıkladı.



BORSA İSTANBUL TEMMUZ VE AĞUSTOS’TA YÜKSELİŞE GEÇECEK

Doların şuanda 16,88 seviyesinde olduğunu belirten Memiş, "Euro 17,39'a kadar geriledi şu an 17,82 seviyesinde. Gram altın ise 1000 liradan 990 liraya geriledi. Ons altın ise yatay seyrini devam ettiriyor.. Borsa İstanbul Temmuz ve Ağustos'ta yükselişe geçecek" ifadelerini kullandı.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve altın için farklı bir taktik uygulayacağız dedi! Altın ve dolar alacaklar dikkat

9 HAZİRAN’DA DOLAR SATTIK, ŞİMDİ YERİNE KOYMA VAKTİ

Şu an döviz almak isteyenler alım yapmalı diyen Memiş, "9 Haziran'da Türk ekonomisine destek vermek için dövizlerimizi sattık. Türkiye'nin Orta Doğu'daki mücadelesi, orman yangınları gibi durumlarda ciddi mühimmat gerekti. Ben ve yol arkadaşlarım da Türkiye'ye destek vermek için sattık. Rahat olun biz samimiyetle bu işi yapıyoruz. Allah yardımcımız olacak. Dürüst insanlar her zaman kazanacaktır. Aldıklarımız geri yerine koyacağız. Mahçup olmadık. Fiziki varlıkları olanlar sözümü tuttum. Pazartesi farklı taktik yapabiliriz" şeklinde konuştu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Haziran 2022 tarihinde saat 02:20’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,76 Türk Lirası, euro 17,73 Türk Lirası, altının gramı ise 987 Türk Lirası değerinde.

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez doların Cuma günü neden düştüğünü ilk kez açıkladı! Döviz hesabı olanlar dikkat

Kurban Bayramı yaklaşırken emekliler merakla bekliyordu! Bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği belli oldu

Dört ilde ekmeğe rekor zam! İşte zam sonrası ekmek fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön