26 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın için 2 farklı fiyat verdi! İşler bu kez biraz daha karışık

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın için 2 farklı fiyat verdi! İşler bu kez biraz daha karışık

Altının gramı 970'li liraları gördü. Açıklanan resmi rakamlara göre, altın 2 gün gibi kısa bir sürede bile 5 liralık bir yükseliş gösterdi. Peki yatırımcıların gözdesi altının yükselişi devam edecek mi? Enflasyona endeksli tahvil piyasaya sürülecek mi? İşte İslam Memiş'in açıklamaları...



GRAM ALTININ DİRENÇ SEVİYESİ

Memiş, FED’in faiz kararından sonra 1880 ila 1980 arasında ons altın beklentisi olduğunu açıkladı.

900 TL’nin altında gram altın bulunmayacağını söyleyen Memiş, 1050 TL seviyelerini görebileceğimizi açıklarken yeni açıklanacak paket ile birlikte 940 TL’leri tekrar görebileceğimizi söyledi.

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın için 2 farklı fiyat verdi! İşler bu kez biraz daha karışık

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Mayıs 2022 tarihinde saat 01.09’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,37 euro 17,56 altının gramı ise 973 TL değerinde.

Editörün 2. notu: Haberin yazıldığı 27 Mayıs tarihinde 973 lira seviyelerinde olan altın, haberin güncellendiği 28 Mayıs tarihi itibariyle 3 liralık bir artış göstererek, 978 lira 42 kuruşa yükseldi. An itibariyle dolar kuru 16 lira 30 kuruş, Euro ise 17 lira 48 kuruş.

Kurbanlık fiyatları aldı başını gitti! Küçükbaş ve büyükbaş fiyatlarına bakan bir daha bakıyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların kaç liraya yükseleceğini açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın hazır olun

Devlet hastanesine hemşire alımı yapılacak! Son başvuru tarihi belli oldu. İşte adaylarda aranan şartlar

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön