19 / 04 / 2024

Platin ons fiyatı bugün 16 dolar yükseldi! İşte son dakika platin fiyatları 4 Ağustos 2022

Platin ons fiyatı bugün 16 dolar yükseldi! İşte son dakika platin fiyatları 4 Ağustos 2022

Paltin ons fiyatı dün 904 dolardan işlem görürken bugün 920 dolar oldu. 16 dolar değer kazanan platin bugün yükselişe geçti. Peki platin gram fiyatı ne kadar? Paltin gramı kaç para? İşte platin fiyatları 4 Ağustos 2022...



PLATİNE OLAN TALEP ARTIYOR!

Rusya, Rus-Ukrayna Savaşı nedeniyle değerli metal paladyumu olumsuz etkiledi. Paladyum üretiminde sorunlar yaşanmaya başladı.

Üretim aşamasında sorunlar çıktı. Rusya, Palladium'daki talebi karşılamakta giderek zorlanmaya başladı. Bu durum karşısında paladyum yerine platin kullanımı sıkça gündeme gelmeye başladı. Platin grubunda arz ve talep görünümü bu yıl büyük bir belirsizliğe neden oldu.

Platin ons fiyatı bugün 16 dolar yükseldi! İşte son dakika platin fiyatları 4 Ağustos 2022

Platin fiyatları paladyumdan daha ucuz olduğu için endüstriyel alanlarda paladyum yerine platin kullanımı gündeme gelmiştir. Böylece paladyumun yerini alması planlanan platine olan talep artacak ve platin değer kazanacak ve platin fiyatları yükselecektir.

Başta ABD ve Avrupa olmak üzere platin ve paladyum piyasalarında yaşanan ekonomik durgunluğun platin grubu metalleri de durgunluğa sokması bekleniyor.

Platin fiyatları düştü! Son dakika platin fiyatları

Platin fiyatları bugün düşüşe geçti! Platin fiyatı ne kadar oldu?

Platin fiyatları bugün kaç para? Son dakika platin fiyatları 1 Ağustos 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön