28 / 03 / 2024

Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru son dakika 18 Ağustos 2022...

Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru son dakika 18 Ağustos 2022...

Döviz kurlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi, euro kuru bugün ne kadar? Euro kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor. işte son dakika euro kuru 19 Ağustos 2022...



Dün açılanan FED tutakalarından sonra döviz kurları yükselişe geçerken bugün Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından sonra dolar kurunda yükseliş gözlemlendi.

Merkez Bankası bugün faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası  politika faizini 100 baz puan indirerek yüzde 13 düzeyine indirdi.

Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru son dakika 18 Ağustos 2022...

Peki Euro/TL bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki son durum ne? Euro kurunda son dakika verileri yakından takip ediliyor. Vatandaşlar "18 Ağustos Perşembe günü piyasalardaki son dakika gelişmeleri neler? Euro kuru kaç TL oldu? Euro kuru yeni güne nasıl başladı? Euro düştü mü, yükseldi mi? 1 Euro ne kadar? Euro bozduralım mı? Euro alalım mı?" gibi soruların cevaplarını  araştırıyor.  İşte 18 Ağustos Perşembe günü Euro/TL kuruna dair merak edilen tüm detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön