26 / 04 / 2024

POCO X5 5G neler sunucak? İşte teknik özellikleri

POCO X5 5G neler sunucak? İşte teknik özellikleri

Poco x5'in çıkış tarihini beklerken, POCO X5 5G, bugün Geekbench'te göründü. Peki Çinli marka yeni çok beklenen modeliyle insanlara neler sunuyor. Detaylar haberimizde.



Arka kamera kurulumundaki özellikler arasında Dijital Yakınlaştırma, Otomatik Flaş, Yüz algılama, Odaklanmak için dokunun. Cep telefonunun ön tarafında 16 MP'lik bir ön kamera bulunur, böylece harika özçekimler yapabilir ve görüntülü sohbetler yapabilirsiniz.Poco X5'teki çeşitli bağlantı seçenekleri arasında WiFi - Evet, Wi-Fi 802.11, b/g/n, Mobil Erişim Noktası, Bluetooth - Evet, v5.1 ve 4G (Hint bantlarını destekler), 3G, 2G bulunur. Poco X5'teki sensörler arasında Işık sensörü, Yakınlık sensörü, İvmeölçer, Pusula bulunur.

POCO X5 5G neler sunucak? İşte teknik özellikleri

Poco X5, Xiaomi'nin bir alt markası olan Poco tarafından üretilen bir akıllı telefon modelidir. Eylül 2020'de piyasaya sürüldü ve 6,67 inç Full HD+ ekrana, Qualcomm Snapdragon 732G işlemciye, 8 GB'a kadar RAM'e ve 128 GB'a kadar depolamaya sahip. Ayrıca arka tarafında 64 megapiksel ana kamera ve hızlı şarj destekli 5.160 mAh pil ile dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. Android 10 tabanlı MIUI 12'de çalışır. Üst düzey özelliklere ve özelliklere sahip bütçeye uygun bir akıllı telefon olarak kabul edilir.

Android 14'ün bu özelliğini kimse bilmiyordu! O uygulmaların yüklenmesini engelleyecek

Bu oyunlar yok sattı! Steam’de en çok satan oyunlar!

Vivo X90 Pro iddialı geliyor! Resmi lansmandan önce sertifikalarını yayınladı


Geri Dön