26 / 04 / 2024

Polatkan Gayrimenkul'den Maslak'a karma proje!

Polatkan Gayrimenkul'den Maslak'a karma proje!

Polatkan Gayrimenkul Yapı Endüstrisi A.Ş., Maslak’da “eser” ve “sembol” niteliğinde olacak dev bir karma gayrimenkul projesi için şirket faaliyetlerini başlattı. Proje kapsamında konut, ofis ve AVM üniteleri inşa edilecek.



Ülkemizin har alandaki kalkınma ve gelişiminde en önemli ve en büyük merkez olarak öne çıkan mega kentimiz dünya metropolü İstanbul’un daima en seçkin, prestijli ve değerli bölgeleri arasında yer alan Maslak’da “eser” ve “sembol” niteliğinde olacak dev bir karma gayrimenkul projesi için düğmeye basıldı.   


Geride kalan son bir kaç yıl boyunca yazılı ve görsel medyada hakkında sıkça söz edilen, marka değeri son derece yüksek ve prestij, kalite ile itibarın zirvede olacağı bir gayrimenkul projesini hak eden benzersiz bir bölge olarak çok sayıda habere konu edilen İstanbul Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi’ni oluşturan alanda Polatkan Gayrimenkul Yapı Endüstrisi A.Ş. (“POLATKAN”) tarafından hayata geçirilecek ultra-lüks yaşam alanı projesi kapsamında şirket faaliyetlerini resmen başlatmıştır. 


POLATKAN Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Polatkan şirket tarafından başlatılmış olan proje çalışmalarının kapsamını; “Toplamda 17 imar adası üzerinde ve 73.700 m2 alanda POLATKAN tarafından inşa edilecek çok fonksiyonlu dev proje kapsamında konut, ofis ve AVM üniteleri yer alacak olup yaşam ve yapı kalitesi ile katma değer ve konforun maksimum seviyede olacağı LEED GOLD sertifikalı, marka değeri daima yükselen entegre ve eksiksiz bir yaşam alanı inşa ediliyor olacak.” Ifadeleri ile özetliyor.


POLATKAN, ilgili proje alanında bulunan imar adalarında mevcut yapıların malikleri ile proje kapsamı, arsa paylarının devri, ödeme ve inşaat hak paylaşımı dahil olmak üzere tüm konular üzerinde mutabakat sağlayarak geçtiğimiz günlerde resmi sözleşme imzalamıştır. 


POLATKAN, daima yenilikçi ve öncü vizyonu ile inşaat taahhüt sektöründe 2003 yılından bu yana seçkin, modern ve standartların çok üzerinde kalite seviyesine sahip yaşam alanları projelendirip inşa etmektedir. Şirketin kurucu ortakları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Necmi Polatkan, Halit Polatkan ve Mehmet Selim Polatkan, gayrimenkul proje geliştirme, imar, inşaat ve taahhüt alanında toplamda 50 yılı aşkın tecrübe birikimine sahiptir.


Şirketin temel hedefi ülkemizin ekonomik büyüme, kalkınma, istihdam ve yaşam standartlarının yükselişine son derece kritik destek sağlayan inşaat ve taahhüt endüstrisine daha fazla dinamizm, itibar, ve güç kazandıracak uluslar arası kalite standartlarına sahip, marka değeri yüksek, prestijli, hem yatırım hem kullanım yönünden sürekli değer kazanan yaşam alanlarının inşa edilerek ülke ve toplumun kullanımına sunulmasını sağlamaktır. 



Polatkan Gayrimenkul Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Polatkan 



Geri Dön