27 / 04 / 2024

Polimeks İnşaat, Serdar Ortaç'ı Türkmenistan'a getirdi

Polimeks İnşaat, Serdar Ortaç'ı Türkmenistan'a getirdi

Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta hayranları karşısına çıkan Ferhat Göçer ve Serdar Ortaç Türkmenleri coşturdu

 



Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov'un doğum günü kutlamaları çerçevesinde Polimeks İnşaat Şirketi tarafından Türkmenistan'a getirilen Ferhat Göçer ve Serdar Ortaç, hayranlarıyla buluştu.

Türk sanatçılar, ilk önce Ruhiyat Köşkü'nde düzenlenen doğum günü konserinde şarkılarını seslendirdi. Daha sonra Ferhat Göçer, Türkmenistan Sinema ve Kültür Merkezinde hayranların karşısına çıktı. Konser salonunu dolduran Türkmenler, sanatçıyı alkışlarla karşıladı.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Göçer, halkın ilgisinde memnun olduğunu, büyük bir coşku yaşandığını kaydetti. Ferhat Göçer birbirinden güzel şarkılarıyla salondakileri coşturdu.  Milli Kültür Merkezindeki Mukamlar Köşkü'nde sahneye çıkan Serdar Ortaç da hayranları tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Türkmen hayranlarıyla sıcak diyalog kuran sanatçı şarkılarını zaman zaman hayranlarıyla beraber seslendirdi. Genç kızlar, sanatçı ile fotoğraf çektirdi. Türkmen sanatçılardan Mekan Atayev de Ortaç'a kısa bir süre eşlik etti.
AA


Geri Dön