19 / 04 / 2024

Polisan Pendik arazisi için Dap Yapı ile işbirliğine hazırlanıyor!

Polisan Pendik arazisi için Dap Yapı ile işbirliğine hazırlanıyor!

Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, DAP Yapı ile İstanbul’un yeni cazibe merkezi Pendik’te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için görüşmelere başladı.



Polisan Pendik arazisi için Dap Yapı ile işbirliğine hazırlanıyor!


Her biri kendi alanında öncü ve güçlü kuruluşlar olan; boya, kimya, tarım, tekstil, inşaat ve lojistik (liman işletmeciliği) olmak üzere altı farklı sektörde faaliyet gösteren Polisan Holding’in iştiraklerinden Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş,  DAP Yapı ile İstanbul’un yeni cazibe merkezi Pendik’te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için görüşmelere başladı.

Polisan, İstanbul’un Anadolu yakasında Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığı, pek çok iş ve alışveriş merkezinin açılması dolayısı canlanan ticari hayatı, son olarak da ulaşan İstanbul -  Ankara  Yüksek Hızlı Tren Hattı (YHT) ile “Yeni Yeşilköy” olmaya aday Pendik’te yer alan arazisini en iyi biçimde değerlendirmek üzere dev bir işbirliğine imza atmaya hazırlanıyor. 

Polisan Holding’in 1957 yılında temellerinin atıldığı İstanbul Kağıthane’deki arazisinde yapımı tamamlanan Z Ofis projesinde daha önce işbirliği yaptığı DAP Yapı ile Pendik arazisi için de işbirliğine gidiyor. İşbirliği çerçevesinde yaklaşık 175 dönüm alan içerisinde rezidans ve ofislerin yer aldığı, yatırımcıların ilgi odağı olacak bir proje gerçekleştirilecek.

Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, DAP Yapı ile daha önce Kağıthane’deki arazilerinde Z Ofis Projesi için işbirliği yaptıklarını hatırlattı. Erol Mizrahi, işbirliği çerçevesinde Avrupa bölgesinin iş ve ticaret bölgesi olan Şişli, Mecidiyeköy, Çağlayan bölgesinin yükselen değeri Kağıthane’nin merkezinde yer alan Z OFİS’te, 126 adet ofis ve 28 adet mağazayı teslim aldıklarını, iş yerlerinin satış ve kiralamalarına başlandığını söyledi. 

Erol Mizrahi, “DAP Yapı ile Kağıthane’deki arazimiz üzerinde gerçekleştirdiğimiz Z OFİS projesi çok prestijli bir iş oldu. Kurtköy arazimiz için de görüşmelerine başladığımız olası işbirliğimizin de yine aynı başarıda ve prestijde gerçekleşmesini temenni ediyoruz”   dedi.

Polisan’ın Pendik’teki arazisi, Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakın bir lokasyonda yer alıyor. Yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazi, TEM, E-5 ve sahil yoluna ulaşım kolaylığı ile dikkat çekiyor. “Yeni Yeşilköy” olmaya aday Pendik’te gayrimenkul yatırımcılarının büyük ilgisini çekiyor. 




Geri Dön