20 / 04 / 2024

Polisan Turquality destek programına dahil oldu!

Polisan Turquality destek programına dahil oldu!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya San. ve Tic. A.Ş, Turquality destek programına dahil oldu.



Polisan tarafından yapılan açıklama şöyle;


Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı  Polisan Boya San. ve Tic.  A.Ş, Polisan Hellas S.A., Polisan Kimya Sanayii A.Ş.  ve Polisan Yapı Kimyasalları A.Ş.  şirketlerimiz 19 Haziran 2014 tarihi itibariyle  'POLİSAN ' markası altında TURQUALITY  Destek Programına dahil olmuştur. 


Ürünün tasarımından raftaki satışına kadar kaliteyi ve özeni tanımlayan bir işaret, bir garantör olan bu tanımlama öncesinde, şirketimizin kurumsal yönetim, marka performansı, pazarlama performansı, tedarik zinciri performansı, bilgi teknolojileri gibi bir TURQUALITY markası olabilmek için  gerekli bütün performans kriterleri açısından  incelenmiş ve uygun bulunarak destek programı kapsamına dahil edilmiştir.


TURQUALITY Destek Programı ile, ülkemizin rekabet avantajını elinde bulundurduğu ve markalaşma potansiyeli olan ürün gruplarına sahip firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlayarak uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla global bir oyuncu olabilmeleri ve söz konusu markalar aracılığıyla olumlu Türk Malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla oluşturulmuş devlet destekli ilk ve tek markalaşma programıdır.


Kamu oyuna duyurulur



Geri Dön